Det bästa är att konceptet är enkelt. Man behöver inte följa kostscheman som tar tid att handla inför. Hälsoboosten hjälper mig att välja rätt så det blir lätt. Träningsprogrammet är bra upplagda och funkar perfekt tidsmässigt!

Nina Dalgleish

Tre månader har gått och nya vanor har skapats och etablerats. Det har resulterat i -7,3 kg, -11 cm på rumpan och -7 cm runt midjan. Jag är inte utan värk, men jag kan rensa ogräs i timmar och få samma ryggvärk som jag innan skulle fått efter tio minuter. Tack Louise Andersson och Sara Brodén för all inspiration och kunskap. Grymt med facebookgruppen där alla delar med sig och där coacherna peppar!

Lina Liljenberg

Det bästa är känslan i kroppen och att  nivån på konceptet är lagom, det känns hållbart.  Jag skulle gärna rekommendera andra att testa Hälsoboosten.

Heidi Huszár Lingenhult

Det bästa efter att ha kört Hälsoboosten i 1 månad är känslan och motivationen som är på topp efter mina goda resultat! Ett stort plus är snabba svar från coacherna när man funderar på något och att det finns goda recept.

Anna Jokinen

Målet med Hälsoboosten har varit att få bättre koll på vad jag stoppar i mig och bättre träningsresultat. Har tränat i många år men känner nu att kroppen sakta förbättras. Känner mig stark och frisk och glad! Träning är avkoppling för mig. Ser fram emot ännu bättre resultat och bättre form. Detta är bara början! ? Kroppen formas.  Tack för allt stöd,tips och pepp hittills.

Liselotte Wennergrund